Ik groeide als het ware op in het vlees. Mijn grootvader had een eigen slagerij, waar ik als kleine jongen graag ging meehelpen om hamburgers en saté’s te maken. Het was dan ook geen verrassing dat ik  er op 15-jarige leeftijd voor koos om zelf  als beenhouwer aan de slag te gaan. Ik  leerde de knepen van het vak bij enkele goede stielmannen  in het Waasland en ging later  aan de slag  bij een van de meest gerenomeerde slagerijen in het Antwerpse. Ik leerde er wat kwaliteit en service betekenen. Iets waar ik vandaag ook in mijn eigen zaak op wil inzetten. 

Keurslager zijn betekent voor mij  “kwaliteit, elke dag opnieuw” en ook service, een  glimlach, een uitgebreid assortiment, verse producten, alles op wens van de klant. Zo mocht ik in 2015 het “Handmade In Belgium”-label ontvangen voor onze barbierworstjes, ons polderspek, de pastrami en de troubadourpaté. Allen worden ze ambachtelijk vervaardigd in ons atelier.

Kom ze zeker een keer ontdekken in onze winkel. 

Burgerparty